Konfirmation​

Hos os kan du finde inspiration til borddækning til din konfirmation

Skal du holde konfirmation, men har du ikke styr på, hvordan borddækningen skal være? Eller hvilken dug, du skal vælge?

​​I vores showroom/butik kan du finde inspiration til en flot og personlig borddækning til din konfirmation.

​Der er mange ting, du skal tænke på til din konfirmation!

  • Hvor skal du holde festen?
  • Hjemme eller ude?
  • I stuen eller i telt?
  • Hvordan man dækker et flot festbord?​​

​​

Telt

Har du besluttet at holde din fest hjemme, har vi alt du skal bruge. Vi har festtelte, som passer til både store og små haver.

Her kan du læse mere om vores telte.

Borde og stole

Uanset om du holder konfirmationen i telt eller i stuen, så kan det være nødvendig at leje borde og stole. Det er vigtigt, at dine gæster ikke sidder klemt, så sørg for plads til alle gæster. Vi anbefaler, at der skal være 50 - 60 centimeter ved bordet til hver gæst.

Læs mere om de typer borde og stole vi udlejer her.

Dug

Det næste du skal tænke på er dugen, som er en vigtig del af din borddækning til din konfirmation. Det er flot med en klassisk hvid stofdug eller stofligende dug, som er neutral og ikke tager fokus fra den anden bordpynt, du vælger at pynte bordene med.

Vælger du at bruge én eller to specielle farver, som en del af dit tema til festen, så kan du sagtens vælge en farvet dug, som er med til at gøre borddækningen mere personlig.

Har du en hvid stofligende dug, kan du  bruge en løber i sizoweb  som matcher servietter og andet pynt, som du finder i vores showroom / butik.  

Her kan du danne dig et overblik over de forskellige duge du kan leje eller købe hos os

Bordpynt

Med bordpynten kan du virkelig vise din personlighed og gøre din konfirmations fest helt unik. Du kan bruge alt fra lys, servietter, bordløber til bordkort, menukort og meget andet pynt for at pifte borddækningen op. Hvis du har en hobby eller dyrker en sport, kan du også bruge bordpynt som passer dertil, så man ikke er i tvivl om at det er DIN konfirmation. En ting er sikkert, det er slet ikke svært og vi deler gerne ud af vores erfaring.​

Få lidt inspiration her

​Servietter

Flotte og kreative servietter er med til at sætte prikken over i’et på borddækningen. Du kan vælge at lave en flot foldet serviet som du kender eller du kan komme og få inspiration hos os så du får en serviet som passer til resten af festen og samtidig er personlig.

​​

Bordkort

En vigtig del af borddækningen er bordkort, så dine gæster ved, hvor de skal sidde.

Du kan selv bestemme og være så kreativ, som du har lyst til. Du kan enten gå den klassiske vej og bruge foldede bordkort med navn på, eller du kan gå all in og lave bordkort som er lige så specielle, kreative og personlige som resten af bordet. Uanset hvad du vælge hjælper vi dig gerne.

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

seneste nyheder

Priser og tilbud på festudlejning

Ønsker du at få et tilbud på festudlejning, kan du enten sende en mail eller ringe til os. Du kan også bestille direkte på vores webshop.

​Firmainfo​

Køge Bugt Festcenter 

Lager

Fløjterupvej 12

4030 Tune

​​

Salg af duge, servietter mv.

Ved Faurgården 5A

​4300 Holbæk

CVR: ​34619727​

Ejet af VITRO FESTUDLEJNING ApS

Kontakt​

Telefon: 46 13 91 68

E-mail: info@festcenter.dk

Find os på Facebook

​Åbningstider​

Åbningstider​ telefon

Man, Tirs, Tor, Fre: 9.00 - 16.00​
 46 13 91 68

Vagttelefon: - 46 13 91 68 tryk 0​