Lejebetingelser​

Ansvar. Kunden har ansvar for enhver skade, der påføres det lejede, når det befinder sig hos kunden. Eventuelt bortkomne eller beskadigede varer erstattes af kunden. Udlejer er ikke ansvarlig for personskade eller skade forvoldt af det lejede.

Afbestilling. Ordren er bindende fra den dag bestillingen er afgivet. Ved annullering af lejeaftale senere end 14 dage før levering, betales fuld leje. Ved annullering af partytelte dog inden 30 dage før levering. Reduktion i ordren kan ske indtil 8 dage før levering, i april til august dog 14 dage før levering.

Betaling. Betaling kan ske via bank, mobilepay eller kontant i vores butik og skal ske senest 8 dage før levering/afhentning. I april til august dog 14 dage før levering/udlevering.

Lejeperiode. Hvis ikke andet er aftalt, betragtes det lejede som udlejet i hele perioden, det beror hos kunden. Hvis udlejer ikke modtager det lejede materiale retur rettidigt, kan ekstra leje opkræves. Almindelig lejeperiode er 3 dage (weekend fredag til mandag).

Opbevaring. Det lejede skal opbevares indendørs, med mindre det i aftalen er lejet specielt til udendørs brug.

Reklamation. Hvis kunden ikke inden brugen har gjort udlejer opmærksom på fejl og mangler, betragtes udstyret at være modtaget i fejlfri stand. Senere reklamationer modtages ikke. Er vi ikke ved telefonen, kan der lægges besked på vores automatiske telefonsvarer

Rengøring. Det lejede leveres rengjort. Hvis ikke andet er aftalt skal det lejede returneres i rengjort stand og så vidt muligt være pakket i tilsvarende kasser, som de er leveret i. Dårlig rengjort materiel efterfaktureres til samme pris som lejeprisen. Undlad venligst brug af tegnestifter, tape og lignende på borde og stole.

Telte. Prisen er baseret på at vi opsætter og nedtager. Teltet kan stå frit — også på asfalt. Det forudsættes, at underlaget er jævnt. Ved leje af telte betales kr. 1500,00 i depositum. Det indbetalte depositum returneres ikke ved afbestilling

Transport. Transport prisen er baseret på rationel fællestransport, hvilket vil sige at vi ikke kan give et præcist tidspunkt for levering og afhentning. For levering og afhentning beregnes et kørselstillæg, som er gældende til den nærmeste afsætningsmulighed (overdækket) inden for en afstand af maksimum 10 m. Ønsker kunden selv at hente det lejede, skal det ske i lukket bil og stole skal kunne transporteres stående og skal kunne fastgøres.​

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

seneste nyheder

Priser og tilbud på festudlejning

Ønsker du at få et tilbud på festudlejning, kan du enten sende en mail eller ringe til os. Du kan også bestille direkte på vores webshop.

​Firmainfo​

Køge Bugt Festcenter 

Lager

Fløjterupvej 12

4030 Tune

​​

Salg af duge, servietter mv.

Ved Faurgården 5A

​4300 Holbæk

CVR: ​34619727​

Ejet af VITRO FESTUDLEJNING ApS

Kontakt​

Telefon: 46 13 91 68

E-mail: info@festcenter.dk

Find os på Facebook

​Åbningstider​

Åbningstider​ telefon

Man, Tirs, Tor, Fre: 9.00 - 16.00​
 46 13 91 68

Vagttelefon: - 46 13 91 68 tryk 0​